Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ταγματάρχης των καταδρομών χαρίζει το μετάλλιό του σε μαθήτρια με ειδικές ικανότητες στη Νάουσα


Του Θεόδωρου Ελευθεριάδη

Ο Ταγματάρχης  κ.Πανταζής Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικά λαμπρός αξιωματικός των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και ταυτόχρονα ένας εξαιρετικά λαμπρός χαρακτήρας. Για την αφιέρωση του μεταλλίου του από τον 28ο Μαραθώνιο του Ολύμπου, στην αριστούχο και γλυκιά μαθήτρια Μαρία Σιδηροπούλου είχαμε αναφερθεί σε παλιότερο άρθρο μας, την 1η Μαΐου του 2014. το οποίο αξίζει να το θυμηθούμε.



"Πάντα ευαίσθητος και κοντά στους συνανθρώπους του ένας ευγενικός και λαμπρός αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, ο φίλος Ταγματάρχης Δημήτρης Πανταζής, που υπηρετεί στην ΙΜΠ και είναι... γαμπρός της Νάουσας! Η έφεση του κ. Πανταζή στον αθλητισμό είναι δεδομένη και ο ίδιος συμμετέχει σε πολλούς αγώνες στίβου της χώρα μας. Ο κ. Πανταζής με αφορμή την παρέλαση της νεαρής μαθήτριας Μαρίας Παπαδοπούλου στο Ολοκαύτωμα της Νάουσας, της αφιερώνει το μετάλλιο του Μαραθωνίου του Ολύμπου, στον οποίο θα συμμετάσχει, με την εξής επιστολή που μας έστειλε. Από μας οι θερμότερες ευχές για ότι το καλύτερο στην καριέρα του Δημήτρη και στην Μαρία να πετάξει ψηλά στη γνώση και την δημιουργικότητα.


'Αγαπητό eleytheriadhs.blogspot.gr

με απόλυτο και ειλικρινή σεβασμό στη νεαρή μαθήτρια, Μαρία Σιδηροπούλου, που κατά την παρέλαση, όλος ο κόσμος της Νάουσας, τη χειροκροτούσε με ένταση και διάρκεια, συγκινήθηκα τόσο που κατευθείαν την πλησίασα για να τη γνωρίσω.

Ως ένδειξη αγάπης στην αριστούχο μαθήτρια, θεώρησα ότι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να της αφιερώσω το μετάλλιο του αγώνα ’ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ’, που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενός δύσκολου και επίπονου για τις ανθρώπινες αντοχές, διάρκειας μέχρι και εννιά ώρες… 

Έτσι θα της δείξω πως δεν είναι μόνη της, είναι ΠΙΟ δυνατή από όλους μας, άπλα χρειάζεται να ανοίξει τα φτερά της για να φτάσει πιο ψηλά και από τον Όλυμπο".



Σήμερα Δευτέρα 27η Οκτωβρίου του 2014 ο Δημήτρης Πανταζής έκανε πράξη τον λόγο του, παραδίδοντας το μετάλλιο του στην Μαρία, στην γιορτή που διοργάνωσε το 1ο Λύκειο της Νάουσας για την εθνική επέτειο του Έπους του 1940, παρουσία της μητέρας της και του διευθυντή του Λυκείου κ.Σαμόγλου.

Προσωπικές ευχές στην γλυκιά Μαρία για καλή πρόοδο στην ζωή της και στον Ταγματάρχη κ.Πανταζή να φτάσει ψηλά στην Ιεραρχία των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αφού αποδεικνύει καθημερινά το λαμπρό του χαρακτήρος του, τόσο στις θέσεις ευθύνης που αναλαμβάνει στις Ειδικές Δυνάμεις, όσο και στην οικογενειακή του ζωή και την αθλητική του δράση.


 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ταγματάρχης των καταδρομών χαρίζει το μετάλλιό του σε μαθήτρια με ειδικές ικανότητες στη Νάουσα
Ταγματάρχης των καταδρομών χαρίζει το μετάλλιό του σε μαθήτρια με ειδικές ικανότητες στη Νάουσα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizY1FSMmx-Sg52gdtTy6N-2F9MDergYbPG0k6Oa6H_uCRI6Hsz-ck0xLqMV0Ifi-GYMh7hu9t8dw4ntrsbpWGFz2YbNae6ZpdV7l1JUxYjq8Fehu2W7Wm-h9545JYwmRta2RAeHIlAusQ/s1600/Desktop+(Large).jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizY1FSMmx-Sg52gdtTy6N-2F9MDergYbPG0k6Oa6H_uCRI6Hsz-ck0xLqMV0Ifi-GYMh7hu9t8dw4ntrsbpWGFz2YbNae6ZpdV7l1JUxYjq8Fehu2W7Wm-h9545JYwmRta2RAeHIlAusQ/s72-c/Desktop+(Large).jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/10/blog-post_582.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/10/blog-post_582.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy