Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

OI EΝΩΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΠΕΘ ΕΣΠΕΚΜ ΕΣΠΕΗΠ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γνωρίζετε ότι μετά την συνάντηση των προεδρείων των τριών Ενώσεων Στρατιωτικών (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. – Ε.Σ.ΠΕ.Θ. – Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωρίζετε ότι μετά την συνάντηση των προεδρείων των τριών Ενώσεων Στρατιωτικών (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. – Ε.Σ.ΠΕ.Θ. – Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

* Εκτίμηση της κατάστασης στην Π.Ο.Ε.Σ. όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
* Το έργο, ο τρόπος λήψης αποφάσεων και ο τρόπος λειτουργίας της Ομοσπονδίας
* Το έργο που έχουν επιτελέσει μέχρι τώρα οι τρεις Ενώσεις κυρίως στα θέματα του Ωραρίου Εργασίας (40ωρο), Ασφαλιστικό-Καταταγέντες 90-95, Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Μεταθέσεις, Στέγαση Στελεχών και θέματα Μέριμνας Προσωπικού.
* Καθορίστηκαν οι κοινοί επόμενοι στόχοι.
* Προσδιορίστηκαν τρόποι για κοινή δράση των τριών Ενώσεων όπου απαιτηθεί (π.χ. σε συναντήσεις με φορείς), η οργανωμένη αντιμετώπιση και η συνδρομή σε τυχόν πρόβλημα μιας Ένωσης, αλλά και κοινή παρουσία από δω και στο εξής μέσα στην Π.Ο.Ε.Σ.
* Αποφασίστηκε η δημιουργία Κοινού Συντονιστικού Οργάνου.

Καλούμε την Π.Ο.Ε.Σ.

* Να δώσει βήμα στον ουσιαστικό διάλογο και στον πλουραλισμό των απόψεων μέσα σ’ αυτήν και να σταματήσει η απουσία προβολής των δραστηριοτήτων κάποιων συγκεκριμένων Ενώσεων από την ιστοσελίδα της, που δημιουργεί απορία και σύγχυση στους συναδέλφους.
* Να εντείνει τις προσπάθειες για την αναγνώριση της σωματειακής εκπροσώπησης των στρατιωτικών μέσω των Ενώσεων από την πολιτεία με Νομοθέτηση που θα διέπει το θέμα αυτό.
* Να αποφεύγει λεκτικές υπερβολές ή κινήσεις που θα οδηγήσουν πολλούς να μας προσάψουν ίχνη κομματισμού ή προσωπικών φιλοδοξιών στον κοινό μας αγώνα για την επιτυχία των Ενώσεων και της Ομοσπονδίας.
* Να συνδράμει σε Ενώσεις με κάθε μέσο, ώστε να διασφαλιστεί η ενότητα και το κύρος τους από άτομα που παρυσφύουν σ’ αυτές και δημιουργούν διενέξεις και διάφορες άλλες δυσχέρειες και προβλήματα.
* Τόσο οι Ενώσεις και κατ΄ επέκταση η Ομοσπονδία μας, πρέπει να μείνουν μακριά από τις διάφορες προσωπικές φιλοδοξίες και προσπάθειες κομματικοποίησης. Άλλωστε δεν ανήκουν σε κανένα πρόσωπο ή πολιτικό φορέα αλλά ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους τους οποίους καλούμε να στηρίξουν τον αγώνα μας με τη συμμετοχή τους.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ – ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


-ΟΙ-
ΠΡΟΕΔΡΟΙ


Πρόεδρος ΕΣΠΕΘ              Πρόεδρος ΕΣΠΕΗΠ              Πρόεδρος ΕΣΠΕΚΜ
   Ηλίας Νατσιούλας              Γεώργιος Θεοδώρου            Ευμορφύλη Ασλανίδου
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: OI EΝΩΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΠΕΘ ΕΣΠΕΚΜ ΕΣΠΕΗΠ)
OI EΝΩΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΠΕΘ ΕΣΠΕΚΜ ΕΣΠΕΗΠ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4CtYG4ZPYaKIGf218tdZjt8S-ClWSPiaULyb8PB38BJ-iySB4qhI1n5NRJu8qGvR5Fiyi1CKQs8WJwjxGcOZ6nrsrtm1iZuTDAGxQ2OpkGVZ5xNsjbeLbjJgzV0fCFveBAueesS3bd2w/s1600/%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4CtYG4ZPYaKIGf218tdZjt8S-ClWSPiaULyb8PB38BJ-iySB4qhI1n5NRJu8qGvR5Fiyi1CKQs8WJwjxGcOZ6nrsrtm1iZuTDAGxQ2OpkGVZ5xNsjbeLbjJgzV0fCFveBAueesS3bd2w/s72-c/%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.png
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/11/oi-e.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/11/oi-e.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy