Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια προς το νέο Υπουργό Ναυτιλίας

Αριθμ. Πρωτ.: 18 /15 ΠΡΟΣ: κ. Θεόδωρο Δρίτσα Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Κύριε Υπουργέ, Με την ευκαιρία της ανάληψης των ...

Αριθμ. Πρωτ.: 18 /15

ΠΡΟΣ: κ. Θεόδωρο Δρίτσα
Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας

Κύριε Υπουργέ,
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε και εγγράφως τα συγχαρητήριά μας και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο σας.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα περίοδο αναλαμβάνετε σε πολιτικό επίπεδο... την εποπτεία του Λιμενικού Σώματος ­Ελληνικής Ακτοφυλακής, καλούμενος να ''υπερβείτε εαυτόν'' και να αφιερώσετε όλες σας τις δυνάμεις για την εξασφάλιση της επιτυχούς δράσης ενός σύγχρονου σώματος ασφαλείας στη θάλασσα και στα λιμάνια και ενός δυναμικού ελεγκτικού μηχανισμού της εθνικής και διεθνούς ναυτιλίας.

Η ΠΕΑΛΣ, ως θεσμικός φορέας, εκπρόσωπος των Αξιωματικών του Λ.Σ­ΕΛ.ΑΚΤ, αναλαμβάνει ενέργειες και δρα πάντοτε με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους, τα οποία βρίσκονται ''στις επάλξεις'' κάθε ημέρα, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου εκτελώντας πιστά τα καθήκοντά τους με σεβασμό στον έλληνα πολίτη που αγωνιά, τηρώντας απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Επισημαίνουμε ότι θα ''συμπλεύσουμε'', θα επικροτήσουμε και θα στηρίξουμε αποτελεσματικές ενέργειες για το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε, επ’ ωφελεία εντέλει του κοινωνικού συνόλου.

Ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία που θα διασφαλίσει όλα τα παραπάνω, θα εκπληρώσει τις προσδοκίες των στελεχών και θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις για πλήρη αποκατάσταση των μισθών τους και επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων που τα απασχολούν.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όπως δεχθείτε αίτημά μας για πραγματοποίηση συνάντησής μας στο αμέσως προσεχές διάστημα, ούτως ώστε ενημερωθείτε εκ του σύνεγγυς για θέματα που μας απασχολούν.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια προς το νέο Υπουργό Ναυτιλίας
ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια προς το νέο Υπουργό Ναυτιλίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg05PRAitOIUJLMPbvY00Q3Vkc2WTfsMR3KdnDJn_weHp3XVRjpv02lZBCz9yJhKKopTWMjlK2MgwyEM5jsGvvBQ1kbFf70PdvU2_Ae9MYnViB3YUMrR5A87mufwKQGyTYTrvMNxJaIqZA/s1600/SFRAGIDA.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg05PRAitOIUJLMPbvY00Q3Vkc2WTfsMR3KdnDJn_weHp3XVRjpv02lZBCz9yJhKKopTWMjlK2MgwyEM5jsGvvBQ1kbFf70PdvU2_Ae9MYnViB3YUMrR5A87mufwKQGyTYTrvMNxJaIqZA/s72-c/SFRAGIDA.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/01/blog-post_957.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/01/blog-post_957.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy