Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

120 εθελοντές πήραν μέρος στην μεγαλύτερη Εκπαιδευτική Άσκηση που έγινε ποτέ στη Ρόδο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική άσκηση των εθελοντικών ομάδων που συμμετέχουν στην πολιτική προστασία με πρωτοβουλία  της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κας Χαρούλας Γιασιράνη.
 
Οι εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν είναι:
ΕΕΣ Σώμα Σαμαρειτών
ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου
ΕΟΠΚ
ΔΩΔ/ΚΟΣ Σύλλογος 4Χ4
ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΡΟΔΟΥ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ
ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
 
Το συντονιστικό της άσκησης αποτέλεσαν οι αρχηγοί των ομάδων και συγκεκριμένα οι:
Κώστας Τζάνος
Παναγιώτης Εγγλέζος
Ντίνος Μαντικός
Παναγιώτης Ματθαίου
Θάνος Παπουρδάνος
Παντελής Βασιλειάδης
Δημόβσκι Γιάννης
Νεκτάριος Φλοσκάκης
Διακογεωργίου Ηλίας
Νίκος Ρεσβάνης
Υπεύθυνος καταυλισμού: Φράνκυ Μπενότ.
 
Τη πρώτη μέρα της άσκησης οι εθελοντκές ομάδες αλληλοεκπαιδεύτηκαν στο στήσιμο καταυλισμού, διαβίωσης στη φύση, Α΄ βοήθειες, οχήματα και τηλεπικοινωνίες.

Την δεύτερη μέρα εκπαιδεύτικαν από αξιωματικούς του Στρατού και της Πυροσβεστικής, στους χάρτες, τον προσανατολισμό ,την πυξίδα  και την πυρόσβεση.
 



Μετά τη λήξη της άσκησης,έγινε σύσκεψη του συντονιστικού με την Εντεταλμένη Εθελοντισμού, κα Χαρούλα Γιασιράνη και έγινε η αξιολόγηση της άσκησης.

Τα μέλη του συντονιστικού ευχαρίστησαν την κα Γιασιράνη για την οργάνωση και υποστήριξη της,  για την πραγματοποίηση της άσκησης,ζήτησαν τακτικές συναντήσεις, στενή συνεργασία και υποστήριξη σε πρακτικά θέματα όπως τα καύσιμα και η τροφοδοσία τους σε έκτακτες ανάγκες,προκειμένου να λειτουργούν αποτελεσματικά χωρίς προβλήματα.

Εξέφρασαν ότι το μεγάλο κέρδος της άσκησης ήταν η αλληλογνωριμία και σύσφυξη των σχέσεων μεταξύ των ομάδων,αλλά και η παρουσία και συμμετοχή εφήβων 15-18 ετών.

Ζήτησαν να διευρυνθεί η παρουσία τους,γιατί αποτελούν το φυτώριο των επόμενων γενιών εθελοντών.
Η εκτίμηση των μελών του συντονιστικού είναι ότι οι εθελοντικές ομάδες της Ρόδου μπορούν και θέλουν να αποτελέσουν πανελλαδικό πρότυπο.
 
Στην επίσκεψη της κας Γιασιράνη στον Προφήτη Ηλία,συνόδευσε ο Εντεταλμένος Π.Σ. κος Χρήστος Ευστρατίου και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΝΑΙ κος Δημήτρης Σκιαδάς και απένειμαν στους εθελοντές διπλώματα συμμετοχής στην άσκηση.
  
Η κα Γιασιράνη,εκφράζει θερμές ευχαριστίες  για τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της άσκησης ,στον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Ματζάκο Δ/τή της 95 ΑΔΤΕ,τον Πύραρχο βασίλη Κοκμοτό Δ/τή της ΠΥΡ Ρόδου,τον κο Δημήτρη Παρασκευά,Πρόεδρο ΔΕΣ ΡΟΔΑ,τον κο Παναγιώτη Κουντούρη Δ/ντή των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΕΠΑΣ/ΙΕΚ Ρόδου,τους επιχειρηματίες κους Μηνα’ί’δη και Γιωργά της εταιρεία Apollo/Apollo Blue,τους Φούρνους Ρόδου,τον κο Μανώλη Σωτηράκη έμπορο.
 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: 120 εθελοντές πήραν μέρος στην μεγαλύτερη Εκπαιδευτική Άσκηση που έγινε ποτέ στη Ρόδο
120 εθελοντές πήραν μέρος στην μεγαλύτερη Εκπαιδευτική Άσκηση που έγινε ποτέ στη Ρόδο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiewUuhxvv78RWU9J5lRSA1eg1aHbGjQNkMev5ji74Sr-V5nYtE_WN_GCpCx_QHZPpyJh7KzA_F7oaAoyh26PFRWrGjQ1VIOq0gZ_hPzRZ4xXeVDINDPNKbxdUAAG8WAi1ImGHgeDETu-E/s1600/thumb_640.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiewUuhxvv78RWU9J5lRSA1eg1aHbGjQNkMev5ji74Sr-V5nYtE_WN_GCpCx_QHZPpyJh7KzA_F7oaAoyh26PFRWrGjQ1VIOq0gZ_hPzRZ4xXeVDINDPNKbxdUAAG8WAi1ImGHgeDETu-E/s72-c/thumb_640.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/03/120_31.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/03/120_31.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy