Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ελεύθερος Γάλλος στρατιώτης που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε δυο κοριτσάκια

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μπουρκίνα Φάσο Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του ένας Γάλλος στρατιώτη...

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μπουρκίνα Φάσο
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του ένας Γάλλος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δυο κοριτσάκια στην Ουαγκαντούγκου, την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο.

Η εισαγγελία του Παρισιού είχε ζητήσει την προφυλάκιση του 38χρονου στρατιωτικού, όμως ο δικαστής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος.
Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος ανηλίκων μικρότερων από 15 ετών και καταγραφής εικόνων πορνογραφικού χαρακτήρα με παιδιά μικρότερα των 15 ετών, σύμφωνα με μια πηγή στο δικαστήριο.
Ένας δεύτερος στρατιωτικός, 36 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί και επαναπατριστεί στη Γαλλία όπου ετέθη υπό κράτηση το πρωί της Πέμπτης, απελευθερώθηκε χωρίς να του απαγγελθεί καμιά κατηγορία σε αυτό το στάδιο.
Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή, στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στην Ουαγκαντούγκου, και ενώ οι στρατιώτες είχαν πιει, σύμφωνα με μια πηγή ενήμερη για την υπόθεση. Τα θύματα της κακοποίησης είναι δύο κοριτσάκια τριών και πέντε ετών, με καταγωγή από τη Γαλλία και τη Μπουρκίνα Φάσο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού είχε πάει να κολυμπήσει στην πισίνα αυτή, όπου συνομίλησε με τους δύο στρατιώτες και τους κάλεσε για ποτό στο σπίτι της. Μια πηγή ενήμερη για την υπόθεση ανέφερε ότι ο ένας από τους δύο άνδρες ξέχασε ανοιχτή τη φορητή του κάμερα. Η μητέρα είδε αργότερα στην κάμερα αυτή εικόνες που είχαν καταγραφεί κάτω από το νερό, κι έδειχναν τον έναν από τους στρατιώτες να αγγίζει τα κοριτσάκια. Κατόπιν πήγε στην πρεσβεία της Γαλλίας, όπου έκανε καταγγελία.
Ο πατέρας του πεντάχρονου κοριτσιού, ο Μπεν Ιντρίς Ουεντραογκό, εξέφρασε ικανοποίηση για την προσαγωγή των στρατιωτών ενώπιον της γαλλικής δικαιοσύνης. Είπε ότι και ο δεύτερος στρατιωτικός πρέπει να διωχθεί για "συνέργεια". "Γνώριζε τι ήταν αυτό που έκανε ο συστρατιώτης του", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι δύο στρατιωτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα την Τρίτη από τον υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.
Δύο μήνες αφότου αποκαλύφθηκαν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από άνδρες του γαλλικού στρατού στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία—14 Γάλλοι στρατιωτικοί, εκ των οποίων οι τρεις έχουν αναγνωριστεί, φέρονται να είχαν βιάσει εκεί έξι παιδιά 9-13 ετών—τα γεγονότα γνωστοποιήθηκαν αμέσως στις αρχές στη Μπουρκίνα Φάσο, οι οποίες δέχθηκαν να αφήσουν τη γαλλική δικαιοσύνη να αναλάβει την υπόθεση.
Οι δύο άνδρες των ειδικών δυνάμεων βρίσκονταν στη Μπουρκίνα Φάσο στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης "Μπαρχάν", που διεξάγεται από το γαλλικό στρατό στο Σαχέλ από τον περασμένο Αύγουστο.
ΠΗΓΗ: 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ελεύθερος Γάλλος στρατιώτης που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε δυο κοριτσάκια
Ελεύθερος Γάλλος στρατιώτης που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε δυο κοριτσάκια
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiMsx-Xgg_eMo-7oVt6qGetdVtchZuAx-huDoNZZM-r1I-y5s4GbTVmR_b-Dsfie6Gs-y26oFkfFBMsFmHehC_VjpTtLVyFlIiM7NbnxZYr9-ncVQ4EPQzTIo1LIwWltDK-Y40lW-Lqe4/s400/french_soldier001_16x9.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiMsx-Xgg_eMo-7oVt6qGetdVtchZuAx-huDoNZZM-r1I-y5s4GbTVmR_b-Dsfie6Gs-y26oFkfFBMsFmHehC_VjpTtLVyFlIiM7NbnxZYr9-ncVQ4EPQzTIo1LIwWltDK-Y40lW-Lqe4/s72-c/french_soldier001_16x9.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/07/blog-post_4.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/07/blog-post_4.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy