Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Δήλωση ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

7 Μέρες που συγκλόνισαν την Ευρώπη και τον Κόσμο Οι τελευταίες επτά μέρες οδήγησαν σ' ένα ιστορικό αποτέλεσμα χωρίς προηγούμενο....

7 Μέρες που συγκλόνισαν την Ευρώπη και τον Κόσμο

Οι τελευταίες επτά μέρες οδήγησαν σ' ένα ιστορικό αποτέλεσμα χωρίς προηγούμενο.

Από τη μια, μ' ένα μιντιακό πραξικόπημα, που εξελίχθηκε και εξελίσσεται...
με τον εκβιασμό των ισχυρών ευρωπαϊκών κύκλων που έκοψαν τη ροή προς τις ελληνικές τράπεζες, με τον τρόμο και το φόβο να εκτοξεύεται από τις οθόνες και τα ραδιόφωνα αδιάκοπα και ανελέητα.  

Και από την άλλη μ' έναν ελληνικό λαό ενωμένο, ανεξάρτητα από την ψήφο του, να συμμέχει σε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, με τον ελληνικό λαό να αντιστέκεται όρθιος και υπερήφανος ενάντια στις καθημερινές παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας από τους ισχυρούς της Ευρωπαϊκής Ενώσης, με λεκτικές υπερβολές και πολλές φορές με ψεύδη.

Με μια ελληνική νεολαία που έδωσε αγωστικό, ηρωικό και μαχητικό παρών για να πάρει το μέλλον στα χέρια της. Με την υπερήφανη τρίτη ηλικία που στάθηκε μπροστά στις ουρές των τραπεζών όχι για να στηρίξει εγωκεντρικά και εγωιστικά αισθήματα αλλά για να συνεισφέρει στην πληγωμένη ελληνική οικογένεια, όπως το κάνει τα τελευταία χρόνια.

Σε όλους αυτούς λοιπόν, που αποτελούν τη μεγάλη μάζα των ανέργων και των ευρισκόμενων σε μαύρες εργασιακές σχέσεις, σε αυτούς που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στις εντολές των εργοδοτών τους, που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις απολύσεις που έθεσαν ορισμένοι ως τελεσίγραφα.

Σε όλους αυτούς και σε όλο τον ελληνικό λαό, αυτονόητο είναι να τους πούμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται, ότι ο ρους της ιστορίας αλλάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη και ότι από 'δω και 'μπρος τίποτα δεν θα είναι σε αυτή τη χώρα όπως ήταν πριν.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την τεράστια, την πρωτόγνωρη διεθνιστική αλληλεγγύη, όχι μόνο από τους ομογενείς αλλά και από τους φίλους της Ελλάδας και του ελληνικού λαού από όλες τις γωνιές της Γης.

Ιδιαίτερα στην Ευρώπη σε εκείνες τις δυνάμεις που τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν μαζί μας, χαμογέλασαν και τραγούδησαν μαζί μας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του «ΟΧΙ» στην Πλατεία Συντάγματος, οφείλουμε να τους πούμε με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα ότι θα βαδίσουμε μαζί.

Οφείλουμε να τους πούμε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σαν εγχείρημα θα πολλαπλασιαστεί στην Ευρώπη. Θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται για τη χειραφέτηση του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης, ενάντια στον χρηματοπιστωτικό ολοκληρωτισμό και τον νεοφιλελευθερισμό.

Για μια Ευρώπη των λαών της, των αγώνων της, των παραδόσεών της και του μέλλοντός της.


VENCEREMOS
Κώστας Ήσυχος, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Δήλωση ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος
Δήλωση ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLUd_TPXecjSZ_jl6KNm3lhVXAnMnvnfZ3GKtkpwzEtgs5ozpAfCDbyMOAOB7-nR5vfl6ogSuPRDhkKLRpuQvYkemPQrV6cFDgfeCWHMU_XV7qRJ2o0yXnZtqDfj1t5DX6_oNOQg6G0U4/s400/isychos-kostas-anaplirotis-ypoyrgos-amynas-620x330.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLUd_TPXecjSZ_jl6KNm3lhVXAnMnvnfZ3GKtkpwzEtgs5ozpAfCDbyMOAOB7-nR5vfl6ogSuPRDhkKLRpuQvYkemPQrV6cFDgfeCWHMU_XV7qRJ2o0yXnZtqDfj1t5DX6_oNOQg6G0U4/s72-c/isychos-kostas-anaplirotis-ypoyrgos-amynas-620x330.png
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/07/blog-post_6.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/07/blog-post_6.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy